
 

                                      REMINDER 
                                LAWN SPRINKLER  
                                 System Meter Customers 

            Pursuant to Water Ordinance No. 1222, Section 10.02. 

Sprinkler systems shall be activated on May 1 of each year, unless written request is 

delivered to the Township Sewer and Water Department for a different period of time, or 

unless the sprinkler system meter is activated by consumption. 

Notification must take place by April 10 each year to provide notice to Genesee County 

WWS of your request. Should consumption occur after your request, the meter will be 

turned on, initiating a turn on fee and the meter will remain activated for the balance of 

the season ending October 31. Each year the same procedure must be followed. Your 

letter of request from the previous year is no longer in effect at the end of that season.  

Thank you for your cooperation in this matter. 

Marsha Binelli, Charter Township of Flint Township, Treasurer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Administration Office  

810-732-1350 Ext 109 

 

            Office hours  

8:00 a. m to 5:30 p.m.      

Monday Through Thursday 

closed Holidays 

 

 

 

Signed document must be in 

by April 10 of each year 

 

email:  sw@flinttownship.org  
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